izi logo
Z uporabo spletnega mesta izimobila se strinjate z uporabo piškotkov. Več o uporabi piškotkov in možnostih odjave si lahko preberete tukaj.
V redu
polnitve računa

SOS SMS

Prazen račun? Brez skrbi, sedaj lahko tudi s praznega računa pošljete SOS SMS sporočilo

izimobil sos sms

Vam je zmanjkalo denarja na računu? Brez skrbi, s storitvijo SOS SMS lahko v Sloveniji pošljete brezplačno SOS SMS sporočilo na mobilno številko uporabnika kateregakoli slovenskega operaterja in prejemnika prosite, naj vas pokliče ali vam napolni račun.

Kako pošljem SOS SMS?

Na številko 4 0 0 8 pošljite ključno besedo S O S in mobilno številko prejemnika:

Primer:
SOS 05123123

Prejemnik bo na navedeno mobilno številko prejel SMS sporočilo z naslednjim besedilom:

Uporabnik (vaša številka) vas prosi, da ga poklicete ali mu napolnite racun preko www.izimobil.si, pay365, Monete ali z izimobilovo kartico za polnjenje. Vec na 0808811. izimobil ;)

Na prejemnikovem mobilnem telefonu bo kot pošiljatelj sporočila izpisana vaša številka. Prejemnik vas lahko pokliče ali pa vam napolni račun, kar lahko stori:

Poslan SOS SMS je tudi v tujini brezplačen.


Kako pridobim možnost pošiljanja SOS SMS in koliko sporočil lahko pošljem?

Pošljete lahko eno SOS SMS sporočilo. Pogoj za pošiljanje SOS SMS sporočila je, da ste račun vsaj enkrat napolnili s kupljeno polnitvijo (v izimobilovi spletni tgovini, s kartico za polnjenje, s storitvijo pay365, s storitvijo Moneta SMS).

Ko ste pridobili možnost enkratnega pošiljanja SOS SMS sporočila, vam ta ne zapade in jo lahko izkoristite kadarkoli, ko je vaš račun aktiven. V kolikor je vaš račun že postal neaktiven, sporočila SOS SMS ni moč poslati (več o veljavnosti računa). Ko možnost pošiljanja SOS SMS sporočila izkoristite, lahko to možnost ponovno pridobite z naslednjo kupljeno polnitvijo. Prenos dobroimetja ne dodeli nove možnosti pošiljanja SOS SMS sporočila.

Pogosta vprašanja