izi logo
Z uporabo spletnega mesta izimobila se strinjate z uporabo piškotkov. Več o uporabi piškotkov in možnostih odjave si lahko preberete tukaj.
V redu
polnitve računa

SMS polnitev

na izi plačevanje!

Poenostavite si plačevanje s SMS polnitvijo: iziračun napolnite kar s poslanim SMS-om ali se s trajnikom "naročite" na mesečno plačevanje izimesec paketa.

Polnitev iziračuna ali nakup izimesec paketa se izvede takoj, plačate kasneje – na datum, ki ga izberete sami.

Največja prednost je, da vam ni treba kupovati kartic za polnjenje. 

S SMS polnitvijo lahko plačujete storitve ali polnite izimobilove mobilne račune tudi, če sami niste uporabnik izimobila.

Kako pristopim k plačevanju storitev s SMS polnitvami?

Izpolnite Pristopnico k storitvi SMS polnitev oziroma Soglasje za direktno obremenitev (trajnik) preko spleta in nam podpisano pošljite po faksu (01 583 01 60), e-pošti na info@izimobil.si ali pošti na naslov IZI mobil d.d., p.p. 4805, 1210 Ljubljana-Šentvid. Priložite kopijo bančne kartice ter veljavnega osebnega dokumenta (osebna izkaznica, potni list ali vozniško dovoljenje, izdano po 13. 7. 2009).

izpolnite Pristopnico

Pristopnico dobite in oddate tudi:
-    preko NLB Klika (pod Naročili izberete SEPA direktne obremenitve in pod nazivom prejemnika MOBI LAB d.o.o.)
-    v vseh NLB poslovalnicah (tudi, če ste komitent druge banke)
-    v poslovalnici izimobila
-    na pooblaščenih prodajnih mestih izimobila
S seboj imejte osebni dokument in bančno kartico.

Trenutno lahko s SMS polnitvijo plačujete storitev izimesec in polnite iziračun:

 


Pomembno!
Če prejmete SMS opomin, zagotovite sredstva na bančnem računu, da bo naslednja obremenitev uspešna. Ne plačujte odprtih obveznosti ročno na TRR izimobila oziroma Mobilaba.

Kaj potrebujem?

Mobilni telefon in osebni bančni račun, ki dovoljuje direktno obremenitev SEPA. Storitev lahko uporabljajo le uporabniki, ki imajo aktiven bančni račun, kar pomeni, da nimajo blokiranega bančnega računa in imajo na njem sredstva za plačilo obveznosti.

Več


Kako si olajšam uporabo storitve?

Številkam, ki ste jih navedli na Pristopnici lahko dodate vzdevke, dodajate nove številke za polnjenje in sporočate spremembe kar s klicem v Center za pomoč uporabnikom (080 33 88) z nosilne mobilne številke.

Več


Splošni pogoji poslovanja in uporabe storitve

Splošni pogoji izvajanja direktnih obremenitev SEPA, uporabe storitve SMS polnitev in obročnega plačevanja

Splošni pogoji izvajanja direktnih obremenitev SEPA, uporabe storitve SMS polnitev in obročnega plačevanja, veljavni od 21. 7. 2017

 

Pogosta vprašanja