izi logo
Z uporabo spletnega mesta izimobila se strinjate z uporabo piškotkov. Več o uporabi piškotkov in možnostih odjave si lahko preberete tukaj.
V redu
polnitve računa

pay365

Polnjenje predplačniškega računa in plačilo mobilnih storitev še nikdar ni bilo tako enostavno. iziračun napolnite kar s poslanim SMS-om ali se s trajnikom "naročite" na mesečno plačevanje izimesec paketa.

Zakaj pay365?

Pay365 vam olajša polnjenje predplačniškega mobilnega računa in plačevanje paketnih zakupov mobilnih storitev. Sedaj vam ni treba več kupovati kartic za polnjenje, saj vse uredite kar preko vašega telefona. Storitev lahko uporabite kadarkoli (24/7) in kjerkoli (tudi v tujini).

Kako pristopim k plačevanju storitev s pay365?

Izpolnite Pristopnico k storitvi pay365 oziroma Soglasje za direktno obremenitev (trajnik) preko spleta in nam podpisano pošljite po e-pošti na info@izimobil.si, faksu (01 583 01 60) ali pošti na naslov Telekom Slovenije, d.d., Cigaletova 15, 1000 Ljubljana, s pripisom: za IZI. Priložite kopijo bančne kartice ter veljavnega osebnega dokumenta (osebna izkaznica, potni list ali vozniško dovoljenje, izdano po 13. 7. 2009).

izpolnite Pristopnico

Pristopnico dobite in oddate tudi:
-    preko NLB Klika (pod Naročili izberete SEPA direktne obremenitve in pod nazivom prejemnika MOBI LAB d.o.o.)
-    v vseh NLB poslovalnicah (tudi, če ste komitent druge banke) 
-    na pooblaščenih prodajnih mestih izimobila
S seboj imejte osebni dokument in bančno kartico.

Trenutno lahko s pay365 plačujete storitev izimesec in polnite iziračun:

 Več o storitvi si lahko preberete tukaj, kjer lahko kreirate tudi uporabniški profil.

Kaj potrebujem?

Mobilni telefon in osebni bančni račun, ki dovoljuje direktno obremenitev SEPA. Storitev lahko uporabljajo le uporabniki, ki imajo aktiven bančni račun, kar pomeni, da nimajo blokiranega bančnega računa in imajo na njem sredstva za plačilo obveznosti.

Več


Kako si olajšam uporabo storitve?

Številkam, ki ste jih navedli na Pristopnici lahko dodate vzdevke, dodajate nove številke za polnjenje in sporočate spremembe kar s klicem v Center za pomoč uporabnikom (080 33 88) z nosilne mobilne številke.

Več


Kako uporabnikom, ki jim bom plačeval storitve, določim limit porabe?

Vsem uporabnikom, ki jih boste na Pristopnico dodali kot številko za polnjenje, morate določiti mesečni limit porabe. Limit porabe pomeni, da uporabnik oziroma številka za polnjenje sama razpolaga z vrednostjo limita, ki ga boste določili in ga lahko porabi za polnitev mobilnega računa ali naročilo na mesečne pakete (izimesec).

Mesečni limit porabe lahko določite v vrednosti od 0 eur do 100 eur. V kolikor številkam za polnjenje ne določite limita porabe, se jim avtomatsko določi limit v višini 0 eur. Če želite uporabnikom naročati storitve samo vi, določite limit 0 eur. Limit lahko kadarkoli spremenite.

Za vklop ali spremembo limita porabe pošljite SMS sporočilo z vsebino LIMIT   znesek   mobilna številka ali vzdevek na 3388

PRIMER

LIMIT 20 051800800 ali LIMIT 20 miha


Za preverjanje stanja limita na številkah pošljite SMS sporočilo z vsebino LIMIT  

na 3388

Več


Splošni pogoji uporabe storitve pay365

Splošni pogoji uporabe storitve pay365 so objavljeni na spletni strani www.pay365.si.

Pogosta vprašanja