izi logo
Z uporabo spletnega mesta izimobila se strinjate z uporabo piškotkov. Več o uporabi piškotkov in možnostih odjave si lahko preberete tukaj.
V redu
ponudbe in ugodnosti

365 dni aktiven račun

Brez skrbi ste lahko kar celo leto.

365 dni aktiven račun izimobilNapolnite svoj račun v enkratni vrednosti 25 EUR ali 50 EUR in podaljšajte aktivnost računa za 365 dni. Po opravljeni polnitvi v omenjenem znesku se veljavnost računa podaljša za 365 dni ne glede na to, ali naknadno opravite polnitev za manjšo vrednost.

Kartica za polnjenje v vrednosti 25 EUR

Vsem uporabnikom omogočamo polnjenje mobilnega računa s kartico v vrednosti 25 EUR. Poleg tega pa smo uvedli še eno novost: z vsako enkratno polnitvijo v višini 25 EUR in 50 EUR si podaljšate aktivnost vašega računa za kar 365 dni. Tako ste lahko celo leto brez skrbi, da bi vaš račun postal neaktiven, ker ga niste pravočasno napolnili.

Kako lahko napolnim svoj račun za 25 EUR ali več?

Možnost nakupa polnitve v vrednosti  25 EUR ali 50 EUR imate:   

Pogosta vprašanja:


Kako podaljšam aktivnost računa za 365 dni?

Aktivnost računa lahko podaljšate za 365 dni vsakič, ko svoj račun napolnite v enkratnem znesku 25 EUR ali več. Enkratni znesek pomeni, da opravite eno polnitev v višini 25 EUR ali več. Če bi npr. opravili tri zaporedne polnitve (npr. 10 EUR + 10 EUR + 5 EUR) v zahtevanem znesku, se aktivnost računa ne podaljša za 365 dni, temveč za 90 dni.


Ali se mi veljavnost 365 dni aktivnega računa skrajša, če naknadno polnim za manj kot 25 EUR?

Po opravljeni polnitvi v enkratnem znesku 25 EUR ali več se veljavnost računa podaljša za 365 dni ne glede na to, ali naknadno opravite polnitev za manjšo vrednost. Tudi če naknadno polnite za manj, bo vaš račun aktiven 365 dni od datuma, ko ste opravili polnitev za 25 EUR ali več.