izi logo
Z uporabo spletnega mesta izimobila se strinjate z uporabo piškotkov. Več o uporabi piškotkov in možnostih odjave si lahko preberete tukaj.
V redu
Poslovanje e-trgovine

Varnost

Pri nakupu vam zagotavljamo popolno varnost. Prenos podatkov poteka po zavarovani povezavi in je enako varen kot vaša spletna banka.

IZI mobil uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja podatkov, naročil ter plačil.

Podatki o plačilni kartici, ki jih vnesete, se v kodirani obliki prenesejo z vašega računalnika neposredno v avtorizacijski strežnik banke. Prenos podatkov poteka po zavarovani povezavi in je enako varen kot vaša spletna banka.

Zbiranje in drugo obdelovanje podatkov, ki jih dobimo o vas, kadar obiščete oziroma uporabljate našo spletno stran obravnava Izjava o varstvu podatkov. Zbiranje splošnih podatkov uporabnikov pa je opredeljeno v Splošnih pogojih poslovanja in uporabe storitev družbe IZI mobil, d.d.

Izjava o varstvu podatkov

Izjava o varstvu podatkov se nanaša na spletno stran IZI mobila z vsemi njenimi podstranmi. Na spletni strani obstajajo določene povezave na druge (zunanje) spletne strani, za katere ta izjava ne velja.

Osebni podatki

Osebni podatki so vse informacije, s pomočjo katerih je mogoče neposredno ugotoviti vašo identiteto, na primer vaše ime in priimek, naslov,  e-naslov, telefonska številka itn. IZI mobil zbira vaše osebne podatke samo, kadar vi to omogočite (ob naročilu artiklov, pri sodelovanju v nagradnih igrah, naročilu na prejemanje novic in ugodnosti, oddaji elektronske dopisnice…).

Vsi osebni podatki, pridobljeni prek spletne strani, bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in druge potrebne komunikacije. Na podlagi izrecnega soglasja uporabnika lahko IZI mobil podatke uporablja tudi za obveščanje o novostih in ugodnostih IZI mobila.

IZI mobil vaših osebnih podatkov ne bo posredoval tretji osebi, razen če tako posredovanje izrecno dovolite.

Neosebni (tehnični) podatki

Neosebni podatki so informacije, ki se avtomatično beležijo, ko obiščete oziroma uporabljate spletno stran www.izimobil.si (naslov strežnika, ki ga uporabljate, število obiskov, obiskane strani, datum in čas obiska, povprečen čas obiska, naslov, s katerega ste preusmerjeni na našo spletno stran, kriteriji iskanja, ki ste jih uporabili…).

Za beleženje neosebnih (tehničnih) podatkov in prepoznavanje vašega računalnika ob ponovnem obisku naše spletne strani se na vaš računalnik lahko shranijo piškotki. To so besedilne datoteke, ki jih lahko kadarkoli sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov piškotke sprejme samodejno, kar lahko spremenite v nastavitvah.

Neosebni (tehnični) podatki bodo uporabljeni za izboljšanje vsebine in uporabnosti spletne strani ter v statistične namene.

IZI mobil neosebnih (tehničnih) podatkov ne bo povezoval z vašimi osebnimi podatki.izimesec SIM paket
izimesec SIM paket

3000 enot=11,9 EUR/mesec
2000 enot=8,9 EUR/mesec
1500 enot=6,9 EUR/mesec

Enote porabite po svoje!

več informacij
obdržite svojo številko
obdržite svojo številko

3000 enot prvi mesec brezplačno!
Enote porabite po svoje.

izi
mesec prenos paket

prenesite številko
izi brez meja paket
izi brez meja paket
  • v EU po cenah kot doma
  • najceneje na Balkan
  • cena SMS-a v tujino enaka kot doma
več informacij
prijava na e-novice
prijava na e-novice

bodite na izi;)
obveščeni o vseh naših novostih in akcijah!

prijavite se