izi logo
Z uporabo spletnega mesta izimobila se strinjate z uporabo piškotkov. Več o uporabi piškotkov in možnostih odjave si lahko preberete tukaj.
V redu
Poslovanje e-trgovine

Splošni pogoji poslovanja e-trgovine

Splošni pogoji poslovanja e-trgovine so sestavni del  Splošnih pogojev poslovanja in uporabe storitev družbe IZI mobil, d.d.

Izsek iz Splošnih pogojev poslovanja in uporabe storitev družbe IZI mobil, d.d.:

9. Splošni pogiji poslovanja e-trgovine IZI mobil

Splošni pogoji poslovanja e-trgovine IZI mobil določajo pogoje nakupa ter prodaje artiklov v e-trgovini IZI mobil. Sestavljeni so v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnimi kodeksi e-poslovanja.

Z uporabo e-trgovine se uporabnik strinja z navedenimi pogoji.

E-trgovina deluje vse dni v letu, 24 ur na dan. Dostop je lahko začasno onemogočen zaradi vzdrževanja, prenavljanja, vsebinskih sprememb ali drugih tehničnih razlogov.

Ponudba artiklov, ki je objavljena v e-trgovini, velja do objave preklica ponudbe oziroma do odprodaje zalog. Vse navedene cene v e-trgovini so v EUR in vključujejo DDV. Veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti.

Postopek nakupa

Postopek nakupa določa potek nakupovanja v e-trgovini in je objavljen na spletni strani www.izimobil.si.

Način plačila

Naročene artikle lahko kupci plačajo na več načinov, ki so objavljeni na spletni strani www.izimobil.si.

Dostava

Dostava in prevzem blaga sta mogoča samo na ozemlju Republike Slovenije. Roki za dostavo so objavljeni na spletni strani www.izimobil.si. IZI mobil si bo prizadeval, da bo kupec prejel pošiljko v čim krajšem času.

Odstop od pogodbe

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) lahko kupec naročene artikle, ki jih je kupil po pogodbi na daljavo, iz kakršnegakoli razloga vrne v petnajstih (15-ih) dneh od prejema.

Zadošča že, da kupec IZI mobil v petnajstih (15-ih) dneh od prejema artiklov pisno obvesti o odstopu od nakupa in artikle vrne v nadaljnjih petnajstih (15-ih) dneh.

Vrnjeni artikli morajo biti nepoškodovani, nerabljeni, v nespremenjeni količini ter zapakirani v originalni embalaži oziroma z varnostnim pečatom.

Kupec artikle v reklamacijo vrne po pošti na naslov IZI mobil, d.d., p.p. 4805, 1210 Ljubljana – Šentvid. Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino IZI mobil ne sprejema.

IZI mobil vrne kupnino najkasneje v petnajstih (15-ih) dneh po prejemu artiklov.

Reklamacije

Kupec lahko prejete artikle reklamira v osmih (8-ih) dneh od prejema, če nimajo izrecno obljubljenih lastnosti, če so napačni oziroma v napačni količini ali barvi ali če kako drugače odstopajo od naročila. V primeru reklamacije lahko kupec v skladu z zakonskimi omejitvami zahteva popravilo artikla, zamenjavo artikla ali vračilo kupnine. V zadnjih dveh primerih si prodajalec pridržuje pravico, da za čas, ko je kupec blago uporabljal, obračuna najemnino, vendar največ v znesku, za kolikor se je, v času uporabe in zaradi uporabe, artiklu zmanjšala tržna vrednost.

Kupec artikle v reklamacijo vrne po pošti na naslov IZI mobil, d.d., p.p. 4805, 1210 Ljubljana – Šentvid. Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino IZI mobil ne sprejema.

Če je paket z artikli ob prevzemu fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, lahko kupec sproži postopek reklamacije pri dostavni službi ali na IZI mobil-u.

Reklamacije v primeru zlorabe plačilnih kartic rešuje banka, ki je izdala plačilno kartico.

Garancija

Proizvajalec je v skladu z zakonom dolžan kupcu zagotoviti garancijo za brezhibno delovanje kupljenih artiklov. Garancijski pogoji so enaki pogojem, ki jih zagotavlja proizvajalec. Garancijo lahko kupec uveljavlja neposredno pri zastopniku proizvajalca ali pri njegovem pooblaščenem serviserju. Seznam pooblaščenih servisov je objavljen na spletni strani www.izimobil.si.

Garancijo kupec uveljavlja z računom in garancijskim listom, ki sta priložena ob nakupu ter reklamacijskim zapisnikom.

Zastopnik proizvajalca oziroma njegov pooblaščeni serviser je dolžan garancijsko popravilo opraviti v petinštiridesetih (45-ih) dneh od prejema artikla, v nasprotnem primeru pa artikel zamenjati z drugim, enakovrednim in brezhibnim artiklom.

Vračilo blaga v garancijo se opravi v skladu s pogoji, ki jih proizvajalec navede na garancijskem listu.

Varnost

IZI mobil uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil.
Podatki o plačilni kartici, ki jih vnese kupec, se v kodirani obliki prenesejo iz kupčevega računalnika neposredno v avtorizacijski strežnik banke.
Kupec je sam odgovoren za dostop do svojega sistema in bo tudi sam poskrbel za varovanje uporabniških podatkov in gesel. Kupec jamči za točnost in resničnost vseh posredovanih podatkov ter odgovarja za škodo, nastalo zaradi netočnih oziroma neresničnih podatkov.
Vsi podatki, pridobljeni prek spletne strani, bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in druge potrebne komunikacije. Na podlagi izrecnega soglasja uporabnika lahko IZI mobil podatke uporablja tudi za obveščanje o novostih in ugodnostih IZI mobila.

Odveza odgovornosti

IZI mobil se trudi zagotoviti skladnost in ažurnost podatkov, objavljenih v e-trgovini oziroma na spletni strani. Kljub temu se lahko značilnosti artiklov, njihova zaloga in cena spremenijo tako hitro, da IZI mobil ne uspe pravočasno popraviti podatkov. V takšnem primeru bo kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla. Vse fotografije artiklov so simbolične in ne odražajo njihovih lastnosti.izimesec SIM paket
izimesec SIM paket

6000 enot=11,9 EUR/mesec
4000 enot=8,9 EUR/mesec
3000 enot=6,9 EUR/mesec

več informacij
obdržite svojo številko
obdržite svojo številko

6000 enot prvi mesec brezplačno!
Enote porabite po svoje.

izi
mesec prenos paket

prenesite številko
izi brez meja paket
izi brez meja paket
  • 32 % cenejši klici iz Slo v ostale države sveta
  • najceneje na Balkan
  • cena SMS-a v tujino enaka kot doma
več informacij
prijava na e-novice
prijava na e-novice

bodite na izi;)
obveščeni o vseh naših novostih in akcijah!

prijavite se