izi logo
Z uporabo spletnega mesta izimobila se strinjate z uporabo piškotkov. Več o uporabi piškotkov in možnostih odjave si lahko preberete tukaj.
V redu
Aktualno

Nagradna igra Na izi v Big Bang

Nagradna igra je zaključena.

Izžrebali smo nagrajence:
Telefon Huawei Mate 8 ter izimesec SIM paket - enkrat na mesec, celo leto (12x) naložen izimesec L paket s 3000 MIN/SMS/MMS/MB paket dobi TOMAŽ HENIGMAN :)

Blokce prejmejo: Petra Bobnar, Klara Hribar, Majda Tratnik, Iztok Vonča, Tea Mlinar, Silva Slijepčević, Aleš Kralj, Mateja Oman, Anita Zamernik in Nejc Lazar.

Vsem nagrajencem pošljemo e-pošto, da nam sporočite naslov.

ČESTITKE VSEM ;)

Zadenite super telefon + brezplačno telefoniranje v letu 2017 ;)

Nagrada:

  • 1x telefon Huawei Mate 8 in 12x 3000 min/sms/mms/MB
  • 10x praktična nagrada

Nagradna igra poteka od 1. 12. do vključno 20. 12. 2016 samo v prodajalni Big Bang BTC, Šmartinska 152, 1000 Ljubljana. Vabljeni na oddelek telefonije, kjer dobite kupon za nagradno igro. Oddate ga v škatlo na promocijski točki izimobila.

Žrebanje bo potekalo 22. 12. 2016.

Pravila nagradne igre

Nagradna igra Izračunaj svojo porabo

Nagradna igra je zaključena.

Vsem še enkrat hvala za sodelovanje v nagradni igri.

Izžrebali smo nagrajence:

Telefon iPhone 7 in izimesec SIM paket dobi SREČKO MAUKO  :)

Blokce prejmejo: Sabina Murko, Uroš Mlakar, Urban Jug, Lara Jerak, Jan Rakuša, Matija Žlender, Grega Gutman, Jure Osredkar, Julija Šiško in Jerneja Šibilja.

Vsem nagrajencem pošljemo e-pošto, da nam sporočite naslov.


Poteguj se za iPhone 7!
Ali veš, da mnogo uporabnikov porabi malo storitev mobilne telefonije in za takšno porabo plačujejo preveč?

Izračunaj koliko storitev porabiš ti in morda bo iPhone 7 tvoj ;)

Nagradna igra poteka do vključno 13. 11. 2016. Žrebanje bo 14. 11. 2016.

Nagrade:

1x iPhone 7 128 GB + izimesec SIM paket

10x iziblokec

Pravila nagradne igre

Nagradna igra 8. marec

Nagradna igra je zaključena.

Vse nagrajence prosimo, da nam čimprej javite naslov za pošiljanje nagrade na FB ali info@izimobil.si. Več o nagradni igri na FB.

IN SREČNI NAGRAJENCI SO: Pika TamKos, Mateja Novak, Marija Genda, Majda Balant, Boris Gleščič.

Čestitamo!

Nagradna igra 10 let

Nagradna igra je zaključena.

Vse nagrajence prosimo, da nam čimprej javite naslov za pošiljanje nagrade na info@izimobil.si. Več o nagradni igri na FB.

IN SREČNI NAGRAJENCI SO: Tina Podbršček, Tangen Ta, Blaž Gornik, Hedvika Benčina, Stojan Mlakar, Tjaša Valjavec, Leja Wolf, Janja Albinini, Pika TamKos, Marko Sotlar, Matej Močnik, Lucija Razdevšek, Helena Lukančič, Ana N. Fon, Janez Stariha, Nataša Pečečnik, Marija Genda, Tamara Židan, Magdalena Omnia, Planinšek Zorica, Peter Fajs, Mirjana Kolenc, Kos Tamara, Slavko Zelnik, Nejc Marčič, Labi Gashi, Tina Prešeren, Nina Jazbec, Nina Meglič, Andrej Kavčič, Jan Koren, Aleksander Asani, Adis Jakupović, Jezernik Joze, Tjaša Podgoršek, Mateja Pačnik, Tomi Rantasa, Boštjan Čuk, Marko Karničnik, Jan Sladič, Jerica Mujic, Simon Bobnar, Zvonko Smolinger, Janja Kristan, Tanja Zebec, Olga Ferčič, Aleksander Oder, Leon Šteblaj, Doroteja Pevšek, Ana Gospo.

Čestitamo!

Nagradna igra "Koliko porabite in plačujete vi?"

NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA.
Nagrajenci, ki bodo pol leta telefonirali zastonj z izimesec M paketom so:
MATEJ MOČNIK
MILAN DABIŽLJEVIĆ
LUCIJA GRITLI
MARINA PEZDIRC
JANEZ STARIHA

Bi pol leta telefonirali zastonj z izimesec M paketom? Bi, kajne?
Potem sodelujte v nagradni igri in preverite koliko porabite in plačujete za mobilno telefonijo.

NAGRADA:
5x polletna "naročnina" na izimesec M paket (600 min, 600 SMS/MMS, 600 MB)

Nagradna igra poteka od 14. 4. 2015 do 4. 5. 2015.

Sodelujte >>

Koliko enot mesečno porabite in plačujete vi?

Nagrajenec, ki bo pol leta vsak mesec prejemal 1800 enot je PRIMOŽ ŠROT. Čestitamo!

Pogovarjali smo se z uporabniki in ugotovili, da jih za mobilno telefonijo veliko plačuje preveč, saj večinoma porabijo manj enot, kot jih vsebuje njihov paket.

Preverite, kakšna je vaša mesečna poraba in koliko plačujete mesečno in nam odgovor napišite na naši Facebook strani ter tako sodelujte v nagradni igri. Nagrada je kar pol leta breskrbnega telefoniranja z izimesec M paketom ;)

Nagradna igra poteka od 24. 3. do vključno 31.3. 2015, splošne pogoje pa si preberite tukaj.

Nagradna igra izimobila in Radia 1

V sodelovanju z Radiem 1 smo pripravili nagradno igro, ki bo trajala še v mesecu maju 2014.

Privoščite si čisto svoj izidan tudi vi!

Izpolnite prijavnico in sporočite Jani, da prav vi ali vaš prijatelj, partner, mama, oče, otrok, sosed ali kdorkoli drug, ki vam je drag, potrebuje prost dan in zakaj.

Izvirnost šteje ;)!

Vsak teden bo Jana nekoga izbrala in mu priskrbela prost izidan. Še več, da se bo izbranec zares sprostil in pozabil na službo, bo njegove delovne obveznosti tega dne opravila kar Jana sama. Vsakemu, ki bo Jana priskrbela izidan, bodo podeljena lepa darilca ;).

izimobil in Radio 1, ker si vsak zasluži svoj izidan ;)!

Jakob je prvi, ki je izkoristil izidan ;). Kako uspešno ga je Jana zamenjala pri raznašanju časopisa, si lahko ogledate v videu.

Nagradna igra "Jana ti podari izidan" je končana. V osmih tednih je Jana z našo pomočjo izbrala osem srečnežev in jim priskrbela izidan ;). Kateri so bili ti srečneži, si lahko pogledate tukaj.

izi lov na Radiu Antena

Poslušajte, locirajte in najdite izi-ja ter osvojite 500 evrov - vsak dan!

Z Radiem Antena smo pripravili nagradno igro »izi lov«. Vsak dan, do vključno 18. 4. 2014, boste na Radiu Antena poslušali namige, ki vas bodo pripeljali do izi-ja in nagrade v vrednosti 500 evrov. Skupaj bomo tako v 10-ih dneh podelili kar 5.000 evrov.

Kdo in kje je izi?

izi je lahko moški ali ženska, mlad ali star, velik ali majhen, čokat ali vitek, z brki ali brez, svetlolas ali pa tudi ne, oblečen v kavbojke, morda poslovno obleko ali pa mini krilo… ;)
Vsak delovni dan bo skrit v enem izmed slovenskih krajev in vi ste tisti, ki lahko ugotovite, kje se nahaja ;). Poiščite ga, pocukajte za rokav ter ga vprašajte »Si ti izi«? Če vam bo pritrdil, je nagrada, kar 500 evrov, vaša ;).

Če bi radi sodelovali pri odkrivanju izi-ja, poslušajte RA Antena ;).

Zbirajte informacije, vklopite detektivsko žilico, najdite izi-ja, ga pocukajte za rokav in če bo pravi, bo 500 evrov vaših ;).

Prvi detektiv, ki je našel izi-ja v Celju in si s tem prislužil 500 evrov, je Renato ;). Kako se ga je razveselil, si lahko pogledate v videu. 

izilov je končan. V 10-ih dneh smo podelili kar 5.000 evrov!

izi-ja ste lovili po Celju, Ljubljani, Kranju, Žalcu, Jesenicah in Velenju ;). Kdo vse ga je našel in si prislužil 500 evrov, si lahko ogledate tukaj.

Še vedno pa si lahko vklopite izidan in brezskrbno surfate po mobilnem internetu, pošiljate SMS-e ter klepetate z izimobilovimi uporabniki, saj za samo 50 centov dobite kar 150 enot ;).

Nagradna igra "Valentinovo"

Naj bo zaljubljen dan vsak dan!


Čitljivo in v celoti izpolnite nagradni kupon, ki ga dobite pri izimobilovi promotorki v mestnem jedru Ljubljane in že sodelujete v nagradnem žrebanju.

Nagradna igra poteka od 14. 2. do vključno 15. 2. 2014. S sodelovanjem v nagradni igri se udeleženec strinja s  Splošnimi pogoji nagradne igre. Med vsemi v celoti in čitljivo izpolnjenimi nagradnimi kuponi bomo 19. 2. 2014 izžrebali nagrajence in jih o tem obvestili s klicem ali s SMS sporočilom na telefonsko številko, ki so jo navedli na nagradnem kuponu. Nagrajenci bodo objavljeni tudi na spletni strani www.izimobil.si.

Nagrade so:

1.    nagrada: izi za dva paket
2.    nagrada: izipelerina
3.    nagrada: izidežnik

Nagrajenci so navedeni TUKAJ.

Nagradna igra "Piši dedku Mrazu"

Do 29. 12. 2013 je potekala nagradna igra Piši dedku Mrazu in si izberi mobilni telefon svojih sanj!

30. decembra 2013 je dedek Mraz izbral dva srečneža, ki bosta prejela sanjska mobilna telefona. To sta Alojzij Mavec iz Ljubljane in Nataša Golob iz Šoštanja. Čestitamo!

Nagradna igra izisrebrni

Bon za eno od slovenskih naravnih zdravilišč v vrednosti kar 200 EUR je lahko vaš!

Nagrajenci so že znani. Preverite TUKAJ.

V nagradni igri izisrebrni lahko sodelujejo vsi upokojeni, ki pošljejo pravilno izpolnjeno dopisnico na že natisnjeni naslov. Dopisnico lahko dobite na Festivalu za tretje življensko obdobje v Mariboru in letnih srečanjih Pokrajinskih zvez društev upokojencev.

Glavna nagrada je bon slovenskih naravnih zdravilišč v vrednosti 200 EUR, ki velja za katerokoli od 15 zdravilišč in term po Sloveniji. Več informacij o Skupnosti slovenskih naravnih zdravilišč in o tem, kam se lahko odpravite razvajat z bonom najdete na www.slovenia-terme.si.

Nagradna igra izisrebrni je spremljevalna akcija posebne ponudbe izisrebrni, ki je namenjena vsem upokojenim. Trenutno aktualna akcija je izisrebrni paket z mobilnikom MaxCom MM431BB, ki ga vsi udeleženci srečanj dobite po promocijski ceni za samo 26,99 EUR.
Več

Zaključek tretjega kroga izikluba

Do 30. 11. 2012 je potekal tretji, zadnji krog izikluba. Žrebanje smo izvedli 6. 12. 2012 in srečna nagrajenka je Veronika Mencinger. IZI mobil, d.d., je nagrajenki v trajno last podelil novi avtomobil Hyundai ix20. Nagrajenki iskreno čestitamo!

 

Nagradna igra Informativni dan

Čitljivo in v celoti izpolni anketo, ki jo dobiš pri promotorju in že sodeluješ v nagradnem žrebanju. Nagradno anketo lahko izpolniš tudi tukaj.

Nagradna igra poteka od 15. 2. do vključno 16. 2. 2013. S sodelovanjem v nagradni igri anketiranec izjavlja in potrjuje, da je star najmanj 15 let, da so podatki, ki jih je podal, resnični in točni ter, da se strinja s Splošnimi pogoji nagradne igre.  K nagradni igri lahko pristopi le enkrat. Med vsemi v celoti in čitljivo izpolnjenimi anketami bomo 22. 2. 2013 izžrebali nagrajenca in ga o tem obvestili s klicem ali s SMS sporočilom na telefonsko številko, ki jo je navedel v anketi. Nagrajenec bo objavljen tudi na spletni strani www.izimobil.si.

Nagrajenec, ki prejme LG Optimus L5 z izidoma paketom je Rok Nemec iz Ljutomerja. Iskrene čestitke!

Nagradna igra izisrebrni

Bon za eno od slovenskih naravnih zdravilišč v vrednosti kar 200 EUR je lahko vaš!

Nagrajenci so že znani. Preverite TUKAJ.

V nagradni igri izisrebrni lahko sodelujejo vsi upokojeni, ki pošljejo pravilno izpolnjeno dopisnico na že natisnjeni naslov. Dopisnico lahko dobite v poslovalnici izimobila, na letnih srečanjih Pokrajinske zveze društev upokojencev Gorenjske ali Pokrajinske zveze društev upokojencev Celje ter na Festivalu za tretje življensko obdobje. Časa imate do 15. 10. 2012.

Glavna nagrada je bon slovenskih naravnih zdravilišč v vrednosti 200 EUR, ki velja za katerokoli od 15 zdravilišč in term po Sloveniji. Več informacij o Skupnosti slovenskih naravnih zdravilišč in o tem, kam se lahko odpravite razvajat z bonom najdete na www.slovenia-terme.si.

Nagradna igra izisrebrni je spremljevalna akcija posebne ponudbe izisrebrni, ki je namenjena vsem upokojenim. Z izisrebrnim si lahko mobilni telefon in redne mesečne polnitve zagotovite na 24 obrokov že od 7 EUR na mesec dalje.

 
Več

Piši pismo dedku Mrazu

Do 27. 12. 2012 je potekala nagradna igra Napiši pismo dedku Mrazu in si izberi mobilni telefon svojih sanj!

28. decembra 2012 je dedek Mraz izbral srečneža, ki bo prejel svoj sanjski mobilni telefon. To je gospod Ivan Halec. Čestitamo!

Piši pismo dedku Mrazu

Do 30. 12. 2011 je potekala nagradna igra Napiši pismo dedku Mrazu in si izberi mobilni telefon svojih sanj!

30. decembra 2011 je dedek Mraz izbral dva srečneža, ki bosta prejela sanjska mobilna telefona. To sta Jure Zorko iz Ljubljane in Marko Gosar iz Logatca. Čestitamo!

izi nagradno vprašanje v Poštnih razgledih

Nagradna igra, objavljena v reviji Poštni razgledi, poteka od 28. 10. 2011 do 15. 12. 2011. Nagrajenci so že znani.
Več

Izberi svoje natikače

Nagradna igra je zaključena.
Več

Za vse naše navijače

Nagradna igra je zaključena.
Več

izizaklad

izizaklad-1
Več

Mesečna nagradna žrebanja izikluba

Mesečna nagradna žrebanja izikluba so zaključena.
Več

izimesec SIM paket
izimesec SIM paket

6000 enot=11,9 EUR/mesec
4000 enot=8,9 EUR/mesec
3000 enot=6,9 EUR/mesec

več informacij
obdržite svojo številko
obdržite svojo številko

6000 enot prvi mesec brezplačno!
Enote porabite po svoje.

izi
mesec prenos paket

prenesite številko
izi brez meja paket
izi brez meja paket
  • 32 % cenejši klici iz Slo v ostale države sveta
  • najceneje na Balkan
  • cena SMS-a v tujino enaka kot doma
več informacij
izidoma paket
izidoma paket
  • klasičen predplačniški paket
  • najkrajši 15-sek. interval
  • za uporabnike z nihajočo porabo
več informacij